Praktijkregels. Gelieve deze goed te lezen!!

* Heeft u verkoudheidsklachten, koorts en of andere klachten (volgens voorschriften RIVM), kom dan niet naar de praktijk. Ook als er binnen uw gezin iemand bovenstaande klachten heeft, blijft u dan thuis. Er zal soepel worden omgegaan met late annuleringen.

* Wij geven elkaar geen hand maar begroeten elkaar met een glimlach.

* Uw spullen (telefoon, sleutels etc.) stopt u weg in uw jaszak of tas

* Kom niet meer dan 5 minuten vóór de afspraak naar de praktijk. Dit om te voorkomen dat cliënten elkaar kruisen.

* Blijf na de behandeling niet langer in de praktijk dan nodig. Dit in verband met de benodigde reinigingstijd tussen twee afspraken.

* Kwetsbare cliënten (ouderen, diabetes, hart/longpatiënten, zorgpersoneel) dienen goed af te wegen of zelf met huisarts te overleggen of behandeling gewenst/verantwoord is.

* Vóór en na de behandeling mag u uw handen ontsmetten met de aanwezige desinfecterende handgel.

* Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk. Kinderen onder de 16 jaar mogen uiteraard onder begeleiding van één ouder/verzorger komen.

* Het dragen van een mondkapje en/of handschoenen is niet verplicht doch als u zich daar prettiger bij voelt, draag het dan gerust. Breng dit wel zelf mee, ze zijn niet aanwezig in de praktijk (behalve voor behandelaar).

*Als u onverhoopt toch in de wachtruimte moet verblijven draag dan wel een mondkapje. Dit is een openbare ruimte dus het dragen van een mondkapje is hier verplicht!

* In basis zal behandelaar geen mondkapje dragen echter bij twijfel of in overleg kan hier wel voor gekozen worden.

* Behandelaar behoudt zich het recht voor om bij twijfel niet te behandelen. Consult zal dan niet in rekening worden gebracht.

* Betaal met pin, tikkie of achteraf via de bank.

* Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen, blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u door het covid19-virus besmet raakt in de praktijk of op weg hier naar toe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.