Over ons

 

Door mijn opleidingen en ervaring ben ik van mening als mens en massagetherapeut, dat lichamelijke klachten geen toevallige gebreken zijn. Vaak zijn het signalen die aangeven dat er ergens in het lichaam of geest een onbalans is. Mensen helpen, door middel van diverse massagetechnieken die balans weer terug te vinden, vind ik in mijn werk het mooiste wat er is.

Mijn naam is Peggy van den Kerkhof, ik ben moeder, partner, mensen-mens, leergierig, rustig, geïnteresseerd, sociaal, zorgzaam en nog veel meer.

Ik kwam voor het eerst met het massagevak in aanraking toen ik zelf vanwege klachten een sportmasseur bezocht. Mijn interesse voor het vak was direct gewekt. Toch duurde het nog een aantal jaar voordat ik de stap nam om de opleidingen te gaan volgen.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in een ander vak besloot ik het roer om te gooien en de opleiding tot sportmasseur te gaan volgen. Nadat ik hiervoor mijn diploma heb behaald, ben ik in maart 2007 gestart met mijn praktijk.

En dat smaakte al snel naar meer! Door de jaren heen wilde ik steeds meer weten over het menselijk lichaam en hoe lichaam en geest op elkaar reageren en wat er kan gebeuren als er onbalans is tussen beiden. Om die reden ben ik diverse opleidingen, masterclasses en cursussen gaan volgen.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en behandelmethoden volg ik nog regelmatig bijscholingscursussen en in september 2023 ben ik gestart met de 4-jarige opleiding tot psychosociaal therapeut bij Wielwerk Opleidingen in Culemborg. Wielwerk Opleidingen

 

Opleidingen:

2006 MBO Massage IVS-Opleidingen Dordrecht

2015 HBO Massagetherapie Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen

2016 HBO Medische Basiskennis Energieschool Den Bosch

2016 HBO Psychosociale Basiskennis Energieschool Den Bosch

2019 Sensi-therapie Waalwijk

2024 Psychosociaal therapie (Fase 1) Wielwerk Opleidingen Culemborg